Weekmenu week 43
Bestellen voor zaterdag 17 oktober
Ophalen op woensdag 21 oktober in Doetinchem, Toldijk, Lievelde, Etten of de Heurne
Groenten spelen de hoofdrol. Met dit weekmenu komen er heerlijke herfstsmaken op het bord als geroosterde boerenkool, knolselderij en hazelnoten. Lekker met een stukje duurzaam vlees van Sanders Hof of de dubbeldoelkoeien van de Steenoven.
Gepofte knolselderij met geroosterde krieltjes en een saucijsje van Sanders Hof
Niveau: eitje
Bereidingstijd: 70 min. waarvan 60 min. in de oven
Salade van gierst met geroosterde boerenkool, gebakken aubergine, ei, hazelnoten en rundervink
Niveau: prima te doen!
Bereidingstijd: 30 min. waarvan 20 min. in de oven
Terug van weggeweest: Bloemkool lasagne!
Niveau: peulenschil
Bereidingstijd: 70 min. waarvan 45 min. in de oven
Ook genieten van dit menu? Bestel hier