Weekmenu week 50

Bestellen voor zaterdag 5 december

Ophalen op woensdag 9 december in Doetinchem, Toldijk, Lievelde, Etten of de Heurne



Gewokte spruitjes met paprika, gember, rode peper, zoete aardappel en gerookte dubbeldoel kipworst

Deze week een heus familierecept van de zus van Bjorn: Fabianne. Zij is ook een chef die door de sluiting van de horeca niet in de keuken staat. Dit heerlijke recept ontstond omdat ze stamppot wou maken maar de aardappels was vergeten, Bjorn heeft deze toch maar weer toegevoegd in de vorm van zoete aardappel.


Chorizo worstje van Sandershof met pastinaak-aardappelpuree en kruidige pesto

Veel verse Italiaanse kruiden in dit recept om pesto mee te maken. Lekker kruidig bij de chorizoworst van Roos en een pastinaak-aardappelpuree.


Pasta paddenstoelen met geitenkaas van Brommels en pourpier

Fijn comfortfood met stevige herfstige smaken.







Ook genieten van dit menu? Bestel hier



167 keer bekeken0 reacties

Meld je aan op onze social media en blijf op de hoogte van de volgende Naoberkrat

Je mag je Naoberkrat afhalen bij Villa Ruimzicht, Sandershof, boerderijwinkel de Kruisbrink en Kaasboerderij Weenink. 

  • Facebook
  • Instagram

Ontvang het laatste nieuws over de Naoberkrat via onze Naoberkrant

© 2020 | Met trots gemaakt door Het Struweel